free bootstrap template

Nyomtatás akár 20 cm-es anyagvastagságig

Az UV nyomtatókhoz CMYK, fehér tinta és átlátszó lakk használható, amivel rugalmas és merev felületekre is nyomtathatsz, a VersaUV S-sorozat típusaival akár 20 cm-es anyagvastagságig. A fehérrel sokféle átlátszó vagy sötét felületre nyomtathatsz olyan szöveget vagy grafikát, amely jól látható lesz. Az átlátszó lakk használatával textúrát és domborhatást hozhatsz létre. A VersaUV-S síkágyas modellnél a síkágy kellően széles, így számos alkalmazási területen használható, így pl. csomagolási prototípusok, jelzések, transzparensek vagy nagyméretű tárgyak, eszközök díszítésére, dekorálására.

Sokoldalú hibrid nyomtató

A VersaUV sorozat gépei között találsz olyan modelleket is (4 félét) amelyek képesek táblás vagy lemezes anyagokra és tekercses anyagokra egyaránt nyomtatni.
A maximális anyagvastagság modelltől függően 1,3 - 20 cm között bármi lehet.
Az integrált LED lámpák azonnal megszárítják a festéket.
Hőre érzékeny anyagokra is lehet vele nyomtatni, mivel nincs hőkibocsátás. A LEJ-640-es modellt például egy könnyen szét-, és összerelhető asztallal együtt szállítjuk.

Különleges hatású nyomatok létrehozása

A VersaUV a grafikai terveket CMYK és fehér színű tintával nyomtatja ki, és átlátszó lakkal (fényes vagy matt) véglegesíti az eredményt. Így nagyon különleges hatásokat is el lehet érni. Akár Braille írást is tudsz vele készíteni.
A fehér tintával nyomtathatsz átlátszó fóliára és zsugorfóliára is csomagolás prototípusok készítésekor. Az átlátszó lakkal csodálatos effektusok hozhatók létre például stílusos posztereket, atrapokat, POS anyagokat tudsz szállítani partnerednek. A nyomatok azonnal megszáradnak, így további közvetlen feldolgozásuk is lehetségessé válik.

Fedezz fel nyereséggel kecsegtető lehetőségeket

A VersaUV LEC2-300 és a LEC-540 modellek az UV nyomtatást a vágást integráltan valósítják meg. Ezek a készülékek kiváló minőségben nyomtatnak a legkülönfélébb anyagokra.
A VersaUV használatával professzionális csomagolási prototípusokat, kisszériás címkéket és speciális hatású matricákat, képzőművészeti posztermásolatokat, transzparenseket és még sok minden mást készíthetsz.

Három festék konfiguráció

A Roland lehetővé teszi, hogy az üzletágához legjobban passzoló tinta konfigurációt válaszd. A CMYK + fehér + lakk konfiguráció a legtöbb felhasználási területen jól használható. A CMYK + fehér + fehér tinta konfiguráció ideális választás, ha magas opacitású fehér nyomatokat szeretnél készíteni átlátszó filmre. A (CMYK + lakk + lakk) ideális konfiguráció domborhatású nyomatok esetén. Az utoljára említett tinta konfiguráció használata esetén az átlátszó lakkot gyorsabban felviheted, mint a normál konfiguráció használata esetén. A CMYK színek valamint a lakk már 500 ml kiszerelésben is elérhető.

Széles anyagválaszték, minimális karbantartás

A VersaUV család LED lámpát használ. Mivel ez nem jár hőtermeléssel, hőre érzékeny anyagokra is probléma mentesen tudsz nyomtatni. A VersaUV képes nyomtatni például az alábbi anyagokra: zsugorfólia, PE, PET, BOPP, öntapadós PVC, papír, műbőr, természetes bőr, hálós anyag. Így a csomagolóanyag és címke gyártásához használt eredeti anyagra lehet nyomtatni.
A VersaUV szinte alig igényli a karbantartást. Automatikus tinta keringető rendszer a fehér tintához és a lakkhoz, így akadályozva meg a pigmentek lerakódását és biztosítva a folyamatos nyomtatást. A tisztítás automatikus végrehajtása is beállítható.

Roland UV nyomtató típusok

további információért klikkelj a képre

Roland LEC2-300 UV nyomtató-vágó

VersaUV LEC2 - 300

( sokoldalú, kompakt, tökéletes )
Roland LEC-540 UV nyomtató-vágó

VersaUV LEC - 540

Tekercses nyomtató-vágó
Roland LEJ-640 Hibrid UV tekercs és tábla nyomtató

VersaUV LEJ - 640

Tekercs és tábla nyomtató
Roland LEF2 UV tárgynyomtató család

Asztali UV tárgy nyomtatók

( 4 féle méretben )
Roland Versa UV síkágyas nyomtató család

VersaUV S-Sorozat ( csak Európában )

( Síkágyas modell, 4 féle méretben )
Roland Versa UV szalagos nyomtató család

VersaUV S-Sorozat ( csak Európában )

( Szalagos modell, 3 féle méretben )
Roland IU-1000F síkágyas UV nyomtató

Vadonatúj síkágyas UV nyomtató

( ez ám a valami )