free portfolio site templates

Kompakt vágógépek mindenkinek

A STIKA vágógépekkel fóliából tudsz betűket és grafikai elemeket vágni. Így például készíthetsz matricákat, jelzéseket és vasalható díszítőelemeket. A STIKA ideális választás kisebb cégek, iskolák számára, de hobbicélokra (pl. modellező klubok, barkács szakkörök) vagy akár otthon gyermeked számára is. Kitűnő ár/érték arányának köszönhetően a fóliák testre szabott vágása soha nem volt ennyire jó áron elérhető.
Az apró készülék háromféle méretben érhető el.

A legjobb fólia vágógépünk

A teljesen újratervezett vágóegységnek és késtartónak köszönhetően a GS-24 jobb stabilitással rendelkezik és 40%-kal nagyobb nyomóerővel. Ez azt jelenti, hogy úgy tudsz vele vágni, mint még soha - még vastag alapanyagot is. De ez még nem minden. Az összeshasonlíthatatlan megbízhatóságával, a GS-24 darabokra vágja a konkurenciát az elkövetkező évekre. Röviden, a GS-24 olyan teljesítményt biztosít, amire nyugodtan építheted vállalkozásod!

CAMM 1 GR sorozat

Amiről azt hitted lehetetlen, most mégis lehetséges.
A CAMM-1 GR sorozat túllépte a fóliavágás határait.
Még nagyobb késnyomás, megnövelt termelékenység, perforáció, anyag átvágás.
Ezen jellemzők emelik a vágás következő szintjére. Használhatod önálló vágógépként vagy párosíthatod a meglévő nyomtatódhoz. Biztos lehetsz benne, hogy a GR vágó sorozattal fel tudod pörgetni vállalkozásodat.