free html site templates

Verhetetlen befektetés

A VersaEXPRESS RF-640 ideális társad lesz a digitális nyomtatás területén. A nyomtató mindent tud, amit egy nyomtató tudhat: gyors, megbízható, felhasználóbarát és az árazása is rendben van. Mi több, a nyomtatási minősége is kiváló. Ezek pedig mind azt eredményezik, hogy magas termelékenységre, vevőid elégedettségére és nyereséges működésre számíthatsz.

Magas termelékenység

Az RF-640 termelési sebessége elérheti a 48,5 m2/óra értéket is. A készülékhez kapott felcsévélő rendszerrel a nagy volumenű munkák is magas sebességgel gyárthatók le.
A kisebb tekercsek befűzése is könnyű feladat, mert a tekercseket a felcsévélő rendszer mindkét oldalán rögzítheti.
A berendezés felügyelet nélkül is képes dolgozni, és közben a tartalék tinta miatt sem kell aggódni. A nyomtató ugyanis automatikusan átkapcsol a tartalék tintakazettára, ha az első kiürült. Ezzel biztosítható a termelés folyamatossága.

Az elérhető legmodernebb nyomtatási technológia

Az RF-640 a piacon elérhető legújabb nyomtatófej technológiát használja. A négy szín (CMYK) tükrözve van elrendezve a nyomtatófejben, így a festék mind a két nyomtatási irányból ugyanolyan sorrendben kerül felvitelre. Így biztos lehetsz benne, hogy bármilyen nyomtatási módot is választasz, a nyomtatási minőség kiváló lesz.
A nyomtatófej hét különböző méretű festékcsepp kilövésére képes. Így a nyomathordozók széles skálájára kerülhetnek fel az ámulatba ejtő nyomatok.

Az egyszerűség nagyszerűsége

Az RF-640 használtához nem kell zseninek lennie. Az új funkciók és technológiák kezesbáránnyá teszik a nyomtatót.
Az iPaden elérhető Roland Printer Assist alkalmazással megvalósítható a termelés távoli felügyelete, a próbanyomtatás és a karbantartás is.
A tintapatronok cseréje is egyszerű az újratervezett töltőegységgel, amit a nyomtató elülső oldalán találsz.

Okos megtakarítási lehetőségek

Az RF-640 működtetési költsége alacsony és minimális a karbantartási igénye. A tintafogyasztás alacsony a precíziós tintabefecskendezési technológiának és az optimalizált ECO-SOL MAX2 tintaprofiloknak köszönhetően. Az automatikus tisztító funkció tovább minimalizálja a tintafogyasztást és növeli a nyomtatófej élettartamát. Ezek az említett funkciók garantálják az RF-640 magas hatékonyságát a termelés és a készenléti állapot ideje alatt egyaránt.

A legújabb tinta

Az RF-640 a Roland Eco-Sol Max2 tintát használja négy színben (CMYK). Ez a GREENGUARD Gold tanúsítvánnyal rendelkező tinta látványos és élénk színeket garantál. A tinta nagyon jól teljesít minden fontos szempont szerint: kültéren is kifejezetten tartós, karcálló, jó a vegyszerállósága és széles színskálát képez le. A tinta a piacon fellelhető szinte összes nyomathordozó médiával is kompatibilis. Új összetételének köszönhetően a tintával még élesebb képeket lehet nyomtatni. Az Eco-Sol Max2 ezen felül teljesen nikkel mentes.

Műszaki adatok


Nyomtatási technológia:

Média szélesség:

Média vastagság:

Tekercs külső átmérő:

Tekercs belső átmérő *1:

Tekercs súly:

Nyomtatási szélesség *2:

Tinta kazetta típus:

Színek:

Felbontás (dots per inch):

Mérettani pontosság *3:Média fűtő rendszer *4:Csatlakozás:


Energiatakarékossági funkció:


Tápellátási követelmények:Energia fogyasztás:

Zajszint:Méretek / Súly (állvánnyal):


Környezeti feltételek, bekapcsolva:Környezeti feltételek, kikapcsolva:Tartozékok:*1 A készülékhez tartozó médiatartó kifejezetten a 3 hüvelykes belső átmérőjű papírcsővel ellátott médiához való. A 2 hüvelykes belső átmérővel rendelkező média esetén használja a kiegészítő média távtartókat.


*2 A nyomtatás és vágás hossza a program által korlátozott.


*3 A Roland által megadott és megfelelően betöltött média használatakor, 25°C-os hőmérséklet és 50%-os relatív páratartalom esetén, minden szorítógörgő alkalmazásakor, 25 mm vagy nagyobb értéknél a jobb és bal margókon, 35 mm vagy nagyobb értéknél az elülső margón, nem tekintve a média megnyúlását vagy összehúzódását, valamint feltételezve, hogy a készülék valamennyi korrekciós és beállítási folyamata megfelelően végrehajtásra került. Nyomtatási méret: 1m.


*4 Bekapcsolás után felmelegedés szükséges. Ez 5-20 percet vehet igénybe, működési környezettől függően. A környező hőmérséklettől és a média szélességétől függően a előre beállított hőmérséklet esetlegesen nem eléhető.Piezoelektromos tintasugaras

259 - 1625 mm

Maximum 1 mm

Maximum 210 mm

76.2 mm vagy 50.8 mm

Max. 40 kg

Max. 1615 mm

Roland ECO-SOL MAX2 vagy MAX3 kazetták

Dupla négy szín (cián, magenta, sárga és fekete)

Maximum 1440 dpi

A hiba kevesebb a bejárt távolság ±0,3%-ánál vagy ±0,3 mm-nél (a nagyobb érték a mérvadó)


Fűtés, a beállítható hőmérséklet mértéke: 30 - 45C°

Szárító, a beállítható hőmérséklet mértéke: 30 - 50C°


Ethernet (10BASE-T/100BASE-TX, automatikus kapcsolás)


Automatikus alvó funkció


AC 100 - 120 V ±10 %, 8.1 A, 50/60 Hz vagy AC 220 - 240 V ±10 %, 4.1 A, 50/60 Hz


Működés közben: Kb. 1,070 W / Alvó módban: Kb. 31 W

Működés közben: 62 dB (A) vagy kevesebb / Alvó módban: 49 dB (A) vagy kevesebb


2575 mm (szél.) x 795 (mély.) x 1270 mm (mag.) mm / 140 kg


Hőmérséklet:15℃ - 32℃ (Legalább 20℃ javasolt), Páratartalom:35 - 80% RH (páralecsapódás nélkül)


Hőmérséklet:5℃ - 40℃, Páratartalom:20 - 80% RH (páralecsapódás nélkül)


Állvány, tápkábel, média leszorítók, média tartó, cserepenge, RIP szoftver, használati útmutató, stb.