responsive site templates

Termelékenység, megbízhatóság jó áron

Verhetetlen befektetés

A VersaExpress RF-640 az ideális társad a digitális nyomtatás területén. A nyomtató mindent tud, amit egy nyomtató tudhat: gyors, megbízható, felhasználóbarát és az árazása is rendben van. Mi több, a nyomtatási minősége is kiváló. Ezek pedig mind azt eredményezik, hogy magas termelékenységre, vevőid elégedettségére és nyereséges működésre számíthatsz.

Kategoriájának legjobbja, brilliáns színekkel

Pantone szín nyomtatás 99% pontossággal

A VersaExpress RF-640 8 színes változata odaver a piacnak. Csodálatos színei minden szemet ámulatba ejtenek, ügyfeled most már nem mondhatja azt, hogy ez nem olyan színű.
Ez bizony olyan, sőt még olyanabb! Alkoss fantasztikus grafikai alkotásokat, most már a technológia sem szabhat határt képzeletednek. Eljött a színek forradalma!

Kapcsolj nagyobb sebességre

Növeld termelési kapacitásod

A Soljet EJ-640 elsősorban költséghatékony, nagy volumenű gyártásra lett tervezve.  A technológia megbízhatóságával és tartósságával együtt, az EJ-640 robosztus felépítése kivételes minőséget produkál applikációk széles választékához, mint kültéri és beltéri signok, bannerek, poszterek, fal és jármű dekorációk etc. Maximalizáld a nyereségességed alacsony üzemeltetési költségekkel és nagy termelékenységgel.

Felhasználók kedvence

A világ legkeresettebb nyomtatója*

Megtartottuk amit a felhasználók szeretnek a VersaCAMM VS sorozatban: solvent eco festék, vágási funkció, sokoldalúság, megbízhatóság. Beletettük amit még szerettek volna: a legújabb nyomtatófej technológiát, a gyorsabban száradó Eco-Sol Max2 festéket, amely fehér, metál és light fekete színben is elérhető, a patronok könnyű cserélhetőségét és sok mást.
*Forrás: InfoTrends 2009-2013
A régebbi VS-640-es modell stúdiónkban megtekinthető.

Kreatív energia

Minden kreatív ötleted valóra váltja

A Soljet Pro4 XR-640 kivételes nyomtatási minősége, sokoldalúsága és hatékonysága
miatt bátran rábízhatod magad, és versenytársaid csak ámulni fognak.
A „nagy sebességű” üzemmódban a nyomtató elérheti a 21,6 m²/óra értéket,
pl. öntapadós fólia és bannerek esetében.
A nagy sebesség ellenére a minőség szép marad.