free website templates

INKU SF tintás valamint Eco Solvent oldószeres nagy formátumú nyomtatók

Roland SF-200 tárgynyomtató

Nyomtatás érzékeny anyagokra

A világ első nyomtatója érzékeny anyagokra

Az SF-200 azon területeken ideális ahol érzékeny alkalmazásoknak kell megfelelni. Kiváló minőségű nyomtatás kiváló tartóssággal és fokozott egészségbiztonsággal. Nagyon specifikus nyomtatási követelményekhez alkalmazható. (élelmiszer, egészségügy, gyermekjáték). Nagyon tartós tinták, amelyek megfelelnek az EN 71-3 játékbiztonsági szabványnak. (kép: nessancleary)

Roland RF-640, 4 színes nyomtató

Termelékenység, megbízhatóság jó áron

Verhetetlen befektetés

A RF-640 ideális társad a digitális nyomtatás területén.
A nyomtató mindent tud, amit egy nyomtató tudhat: gyors, megbízható, felhasználóbarát és az árazása is rendben van.
Mi több, a nyomtatási minősége is kiváló. Ezek pedig mind azt eredményezik, hogy magas termelékenységre, vevőid elégedettségére és nyereséges működésre számíthatsz. 

Roland RF-640, 8 színes nyomtató

Kategoriájának legjobbja, brilliáns színekkel

Pantone szín nyomtatás 99% pontossággal

A RF-640 8 színes változata odaver a piacnak. Csodálatos színei minden szemet ámulatba ejtenek, ügyfeled most már nem mondhatja azt, hogy ez nem olyan színű. Ez bizony olyan, sőt még olyanabb! Alkoss fantasztikus grafikai alkotásokat, most már a technológia sem szabhat határt képzeletednek. Eljött a színek forradalma!

Roland EJ-640 nyomtató

Kapcsolj nagyobb sebességre

Növeld termelési kapacitásod

A EJ-640 elsősorban költséghatékony, nagy volumenű gyártásra lett tervezve. A technológia megbízhatóságával és tartósságával együtt, az EJ-640 robosztus felépítése kivételes minőséget produkál applikációk széles választékához, mint kültéri és beltéri signok, bannerek, poszterek, fal és jármű dekorációk etc. Maximalizáld a nyereségességed alacsony üzemeltetési költségekkel és nagy termelékenységgel.

Roland VS-640i nyomtató-vágó

Felhasználók kedvence

A világ legkeresettebb nyomtatója*

Megtartottuk amit a felhasználók szeretnek a VS sorozatban:
eco-solvent festék, vágási funkció, sokoldalúság, megbízhatóság. Beletettük amit még szerettek volna: a legújabb nyomtatófej technológiát, a gyorsabban száradó Eco-Sol Max 2 festéket, amely fehér, metál és light fekete színben is elérhető, a patronok könnyű cserélhetőségét és sok mást. *Forrás: InfoTrends 2009-2013

Roland XR-640 nyomtató-vágó

Kreatív energia

Minden kreatív ötleted valóra váltja

A XR-640 kivételes nyomtatási minősége, sokoldalúsága és hatékonysága miatt bátran rábízhatod magad, és versenytársaid csak ámulni fognak. A „nagy sebességű” üzemmódban a nyomtató elérheti a 21,6 m²/óra értéket, pl. öntapadós fólia és bannerek esetében.  A nagy sebesség ellenére a minőség szép marad.