free bootstrap builder

Felhasználók kedvence

A világ legkeresettebb nyomtatója*

Megtartottuk amit a felhasználók szeretnek a VersaCAMM sorozatban: solvent eco festék, vágási funkció, sokoldalúság, megbízhatóság. Beletettük amit még szerettek volna: a legújabb nyomtatófej technológiát, a gyorsabban száradó Eco-Sol Max2 festéket, amely fehér, metál és light fekete színben is elérhető, a patronok könnyű cserélhetőségét és sok mást. *Forrás: InfoTrends 2009-2013

Kreatív energia

Minden kreatív ötleted valóra váltja

A Soljet Pro4 XR-640 kivételes nyomtatási minősége, sokoldalúsága és hatékonysága miatt bátran rábízhatod magad, és versenytársaid csak ámulni fognak.
A „nagy sebességű” üzemmódban a nyomtató elérheti a 21,6 m²/óra értéket, pl. öntapadós fólia és bannerek esetében.
A nagy sebesség ellenére a minőség tökéletes marad.

Egyszerű nyomtatás és vágás

A reklámgrafikai piacra belépőknek

VersaCAMM SP sorozat készülékeit könnyű kezelni és minimális a karbantartási igényük. Nyomtatnak és vágnak is egyben így gyorsan és könnyedén készíthetsz vasalható díszítőelemeket, címkéket, bannereket, transzparenseket, jelzéseket, nyomatokat és még sok minden mást egyetlen készülékkel.

Termelékenység, megbízhatóság jó áron

Verhetetlen befektetés

A VersaExpress RF-640 az ideális társad a digitális nyomtatás területén. A nyomtató mindent tud, amit egy nyomtató tudhat: gyors, megbízható, felhasználóbarát és az árazása is rendben van. Mi több, a nyomtatási minősége is kiváló. Ezek pedig mind azt eredményezik, hogy magas termelékenységre, vevőid elégedettségére és nyereséges működésre számíthatsz.


Kapcsolj nagyobb sebességre

Növeld termelési kapacitásod

A Soljet EJ-640 elsősorban költséghatékony, nagy volumenű gyártásra lett tervezve. A technológia megbízhatóságával és tartósságával együtt, az EJ-640 robosztus felépítése kivételes minőséget produkál applikációk széles választékához, mint kültéri és beltéri signok, bannerek, poszterek, fal és jármű dekorációk etc.
Maximalizáld a nyereségességed alacsony üzemeltetési költségekkel és nagy termelékenységgel.

Nagyformátumú nyomtatás

Nagy munkákhoz ideális

Az SJ-1045EX az ideális nyomtató nagyméretű nyomatok és nagy mennyiség esetén. Max. anyagszélesség 264 cm, ami kitűnően alkalmas hirdetőtáblák, transzparensek, karosszériafóliák valamint nagyméretű nyomatok gyártására.
A maximális nyomtatási sebesség 45 m²/h (piszkozat módban).
A nyomtatási sebesség magas minőség üzemmódban 16 m²/h, ilyen sebesség mellett könnyedén tudod vevőidnek határidő elvárásait teljesíteni nagy megrendelések esetén is.