free bootstrap template

Megpróbálunk összegyűjteni egy sor hasznos linket amivel megkönnyítheted életed és szakmai fejlődésed.

Amennyiben neked is van javaslatod kérjük küldd el, hogy megtudjuk osztani másokkal. Köszi. Ha érdekel csak klikkelj a link nevére.

Iparági hírek információk

Specialistprinting

Remek oldal ami arra keresi a választ milyen technológiákkal lehet különböző felületekre nyomtatni. pl. UV nyomtatókat üzemeltető vállalkozásoknak lehet hasznos az itt található információ.

SGIA

Remek aktuális iparági eseményekről, információkról tudsz tájékozódni.

ISA

A Nemzetközi Sign Szövetség (ISA) hivatalos oldala, ahol szintén sok hasznos szakmai információhoz tudsz hozzájutni. Például már most készülhetsz a 2019-es Sign Expo-ra ami 2019. április 23-26. (kedd-péntek) kerül megrendezésre a Mandalay Bay Kongresszusi Központban

(Las Vegas, Nevada)

SignExpo (Hungary)

A hivatalos magyar SignExpo oldal ahol már a 2019.-es kiállításról tudsz tájékozódni. A kiállítás 2019. április 9-11. között kerül megrendezésre mintegy két héttel megelőzve a Las Vegasi parádét.

RDGA Blog

Ha valakik igazán tudják, hogy kell a Sign ipart komolyan művelni azok az Amerikaiak. Ezen a Blogon mindenki találhat magának érdekeset, merítsetek ötleteket a profiktól. Technológiák, megoldások, alkalmazások, termékek.

Roland Forum

Regisztrálj te is erre a szakmai fórumra. Ez is az Amerikaiak fóruma, itt aztán van minden, ha elakadtál tedd fel kérdésed, biztosan hamar érkezik rá megoldás.

Nyomdai előkészítéshez

Pixabay

Ezen az oldalon találsz szabadon felhasználható képeket, illusztrációkat, vektorképeket, videókat, amiket a kreatív tervezésnél tudsz felhasználni.

Templatemaker

Csomagolás terv készítéséhez hasznos oldal. Rengeteg előre megadott dobozformából tudsz választani aminek gyártási rajzát 1 perc alatt letöltheted 3 féle formátumban. Van itt hagyományos, szivecske, kör alakú, sokszög, boríték, dobozos üdítő, kúp, képkeret, irattartó és párna forma.

Vecteezy

Több ezer ingyenes vektoros állomány az ötletes grafikák kivitelezéséhez. Ma már senki nem rajzol kézzel ilyeneket, válassz témakört és mehet az autógrafika, portáldekoráció, képeslap, meghívó gyártása.

QR kód generátor

Ingyenes QR kód generátor 9 féle témában, amit aztán 4 féle formátumban menthetünk le kedvünk szerint.

Vonalkód generátor

Bármilyen típusú vonalkódot létre tudunk hozni az oldal segítségével, majd ezt többféle formátumban tudjuk menteni képként de akár vektoros formában is.

Minden ami PDF

Ezen az oldalon elképesztő mennyiségű feladatot tudsz elvégezni ami egy PDF-el kellhet.

Myfonts

Fontsquirrel

Dafont

Betűtípusok, beszerzése, keresése, vajon mi lehet ez a font?

Erre a kérdésekre adnak jó megoldást a fenti linkek.


Weboldal szerkesztéshez

Google fonts

Itt találsz számos betűtípust a weboldalad ízléses megjelenítéséhez. Fontos, ezek webfontok tehát nem kell installálni csak a betűtípus linkjét kell beállítani a szerkesztőben vagy a html kódban, css-ben.

Wordpress

Weboldal készítés sablonok alapján. A világ 29%-a ezt használja.

Mobirise

Szintén sablonok alapján készíthetünk weboldalt valamivel egyszerűbben mint a wordpressben, könnyű paraméterezhetőség, rugalmas felület.

Gifmaker

Mozgó animált gif fileok készítése.

Video és Audio szerkesztéshez

123apps

Remek gyűjtemény mindenféle videós és audiós munkák utólagos elvégzéséhez. Vágás, összefűzés, konvertálás, felvétel mindez online.

Oldalak amiket szeretünk

Worldometers

Rengeteg megdöbbentő adat a földet érintő változásokról... real time.

Radio Garden

A világ összes Online Rádiója egy helyen, hallgasd bárhol bármelyiket.

Crooze FM

Egyik kedvenc rádiónk, háttérzenének, ügyfélváróba parádés, a dekoros lányok napját feldobja, kifejezetten jó a vágott, nyomtatott anyagok feldolgozásakor. Jó zene hallgatást!