Roland RF-640 - 8 színes változat
Roland RF-640 - extra színekkel

Hozz létre csodát extra színekkel

Az RF-640 8 színes változata kategóriájában a legszélesebb színskálát kínálja, így kiváló minőségű nyomtatást nyerhetsz, lenyűgöző kültéri tartóssággal. Tökéletes választás lehet a sign-makerek, a gépjármű csomagoló szakemberek, a kiállítási grafikák szállítóinak, a kereskedelmi nyomtatók és a PSP-k számára, akik olyan nagy hatású grafikai megjelenítést keresnek, amelyek valódi WOW faktort hordoznak magukban.

Roland RF-640 - járműdekoráció extra színekkel

Járműcsomagolás és járműgrafika

Hozz létre forgalmat leállító járműgrafikákat az RF-640 8 színes változatával. Kiváló színminőséget és színegyeztetési képességet, tartósságot, termelékenységet és alacsony működési költségeket kínál az RF-640 8 színes változata.
Ideális vállalati márkajelzésű flotta grafikákhoz, professzionális motorsport matricákhoz és lenyűgöző egyedi járművekhez.
Az RF-640 8 színes változata tökéletes választás a gépjármű dekorációban dolgozó szakemberek számára.

Roland RF-640 - lenyűgöző nyomtatási eredmények

Lenyűgöző nyomtatási eredmények

A 8 színes változat számos fejlett funkcióval büszkélkedhet, amely biztosítja a versenyt gerjesztő hatásokat. Az aranyozott nyomtatófej csökkenti a statikusságot, a változó pontvezérlés legfeljebb hét különböző méretű tintacseppet eredményez a precíz, részletgazdag grafika, a sima gradáció és a kiváló kontraszt érdekében. A Roland Intelligent Pass Control pedig pontosan helyezi el a tintacseppeket, kivételesen szilárd színeket és optimális képminőséget biztosítva valamennyi nyomtatási módban.

Roland RF-640 - red, green, orange tinták

A kiváló eredmények öko-oldószeres tintával

Soha ne mondd vissza az ügyfelednek de a - CMYK és a Light Black, mellett a Red, Green és Orange öko-oldószeres tinta egyedülálló konfigurációjával a RF-640 8 színes változata a legszélesebb színskálát éri el. Megfelel a legigényesebb ügyfelek pontos színelvárásainak a márkák színeinek alkalmazásában, valamint hihetetlen fotográfiai reprodukciót és képminőséget biztosít.
A 8 színes öko-oldószeres tinták gazdag, élénk színeket eredményeznek, melynek a piac többi tinta típusa nem tud megfelelni, és akár 3 év kültéri tartósságot biztosítanak minden színben. *

* A kültéri használat élettartama gyorsított időjárási tesztelésen alapul. Az eredmények a helytől, a hordozótól és az alkalmazástól függően változhatnak. Egyes alkalmazásokhoz szükség lehet a laminálásra.

Roland RF-640 - pantone szín 99%

Több színt érhetsz el versenytársaidnál

Az RF-640 8 színes változata a legjobb kategóriájában, így ügyfeleid számára verhetetlen színeket kínálhatsz. Ezzel a 8 színes öko-oldószeres nyomtatóval a Pantone® + Solid Coated 99% -áig terjed a gamut *.

* A belső tesztek 99% Pantone® + fényes bevonatúak.
Pantone® referenciák az Adobe Illustrator CC 2018 Pantone® + fényes bevonatú színes könyvből származnak.
Az eredmények a média típustól függően változhatnak.

Roland RF-640 - 8 szín, nagy pontosságú színegyezés

Problémamentes, nagy pontosságú színegyezés

Könnyen és pontosan illeszkedik a különleges színekhez és a hagyományos színezékekhez.
Az RF-640 8 színes tintakonfiguráció és az ErgoSoft Roland Edition 2 SPECIAL PLUS RIP szoftverének fejlett színcsere funkciója és a kiterjedt Color Book kompatibilitás nyertes kombinációja könnyű színkezelést tesz lehetővé, így könnyedén szerkesztheted vagy helyettesítheted a színeket.
Ideális a vállalati márkázáshoz, beleértve a színhelyesen nehezen nyomtatható sportszer gyártók egyedi színű megjelenéseit vagy a plusz direkt színekkel támogatott reklámeszközöket.

Roland RF-640 - 8 color, kiállítás grafika

Kiállítási grafika és vásárlási pontok megjelenítése

A 8 szín nyújtotta variációk száma ideális időérzékeny alkalmazások, például kiállítási grafika és vásárlási pont (POP) megjelenítéséhez, vagy gyors promóciós munkák gyártására.
A nyomtató, a 8 színű tintasugaras konfiguráció és a nagy teljesítményű ErgoSoft Roland Edition 2 SPECIAL PLUS RIP kombinációja lehetővé teszi a vállalati márkák pontos megjelenését, a gyönyörű nyomatok színeinek cseréjét, valamint a kiváló fotórealisztikus grafikákhoz tartozó képek hihetetlen nagy színterjedelembe való kivitelezését.

Roland RF-640 - ErgoSoft RIP program

ErgoSoft Roland Edition 2, Special Plus RIP

Az RF-640 8 szín az ErgoSoft Roland Edition 2 SPECIAL PLUS RIP technológiával készült, amely a legfrissebb ErgoSoft 15-ös verziójú, csúcsminőségű RIP megoldásra épül a digitális nyomdaipar számára. Beépíti az intuitív képszerkesztést és a nyomtatási kimeneti eszközöket kiterjedt színkezelési és munkafolyamat-funkciókkal, így több nyomtatási feladatot is igénybe vehetsz. A nagy pontosságú profilok lehetővé teszik a szín pontos gyártását és a tinta hatékony használatát.
A legfontosabb jellemzők a következők:
● 64 bites architektúra a bonyolult fájlok nagy sebességű feldolgozásához
● EPS és PDF Engine a pontos képfájl-reprodukcióhoz
● A RIP egyidejűleg akár 8 munkahelyet biztosít a gyors gyártási munkafolyamathoz
● Továbbfejlesztett színcsere funkció- támogatja a PDF, EPS, TIFF és PSD fájlokat
● Ipari standard színes könyvtár támogatás

Roland RF-640, 8 színes, OnSupport

Nyomtass bizalommal, akkor is ha nem is vagy ott

A problémamentes, felügyelet nélküli nyomtatáshoz az RF-640 a Roland OnSupport funkcióval rendelkezik, amely e-mailes figyelmeztetéseket küld számítógépedre vagy okostelefonodra, ha a tinta szintje alacsony, vagy ha a munka befejeződött.
A Roland Printer Assist alkalmazással, - amely letölthető az Apple App Store-ból - távolról is kezelheted a hagyományos nyomtatási funkciókat, például a be- / kikapcsolást, a nyomtatás tesztelését és a gép tisztítását az iPad készülékéről.

Roland RF-640 8 színes, nagyobb színterjedelem

Műszaki adatok

Nyomtatási technológia:

Média szélesség:

Média vastagság:

Tekercs külső átmérő:

Tekercs belső átmérő *1:

Tekercs súly:

Nyomtatási szélesség *2:

Tinta kazetta típus:

Színek:

Felbontás:

Mérettani pontosság *3:


Média fűtő rendszer *4:Csatlakozás:

Energiatakarékossági funkció:

Tápellátási követelmények:

Energia fogyasztás:

Zajszint:Méretek

Súly (állvánnyal):


Környezeti feltételek, bekapcsolva:


Környezeti feltételek, kikapcsolva:


Tartozékok:Megjegyzések:

*1 A készülékhez tartozó médiatartó kifejezetten a 3 hüvelykes belső átmérőjű papírcsővel ellátott médiához való. A 2 hüvelykes belső átmérővel rendelkező média esetén használja a kiegészítő média távtartókat.


*2 A nyomtatás és vágás hossza a program által korlátozott.


*3 A Roland által megadott és megfelelően betöltött média használatakor, 25°C-os hőmérséklet és 50%-os relatív páratartalom esetén, minden szorítógörgő alkalmazásakor, 25 mm vagy nagyobb értéknél a jobb és bal margókon, 35 mm vagy nagyobb értéknél az elülső margón, nem tekintve a média megnyúlását vagy összehúzódását, valamint feltételezve, hogy a készülék valamennyi korrekciós és beállítási folyamata megfelelően végrehajtásra került. Nyomtatási méret: 1m.


*4 Bekapcsolás után felmelegedés szükséges. Ez 5-20 percet vehet igénybe, működési környezettől függően. A környező hőmérséklettől és a média szélességétől függően a előre beállított hőmérséklet esetlegesen nem eléhető.


Piezoelektromos tintasugaras

259 - 1625 mm

Maximum 1 mm

Maximum 210 mm

76.2 mm vagy 50.8 mm

Max. 40 kg

Max. 1615 mm

ECO-SOL MAX 3 500 ml-es patronok, INKU EGS 500 ml-es patronok

8 szín (ciánkék, bíborvörös, sárga, fekete, világos fekete, piros, zöld, narancssárga)

Maximum 1440 dpi

A hiba kevesebb a bejárt távolság ±0,3%-ánál vagy ±0,3 mm-nél (a nagyobb érték a mérvadó)

Fűtés, a beállítható hőmérséklet mértéke: 30 - 45C°

Szárító, a beállítható hőmérséklet mértéke: 30 - 50C°


Ethernet (10BASE-T/100BASE-TX, automatikus kapcsolás)

Automatikus alvó funkció

AC 220 - 240 V ±10 %, 4.1 A, 50/60 Hz

Működés közben: Kb. 1,070 W / Alvó módban: Kb. 31 W

Működés közben: 62 dB (A) vagy kevesebb / Alvó módban: 49 dB (A) vagy kevesebb


2575 x 795 x 1270 mm (szél. x mély. x mag.)

140 kg


Hőmérséklet:15℃ - 32℃ (Legalább 20℃ javasolt), Páratartalom:35 - 80% RH (páralecsapódás nélkül)

Hőmérséklet:5℃ - 40℃, Páratartalom:20 - 80% RH (páralecsapódás nélkül)


ErgoSoft Roland Edition 2 SPECIÁLIS PLUS RIP szoftver, exkluzív állvány, tápkábel, média bilincsek, média tartó, cserélhető kések a levágó késhez, Felhasználói kézikönyv stb.