Lenyűgöző sokoldalúság

Nyomtatás akár 110 mm vastagságig és 45 kg / m2 súlyig.
A nagy sűrűségű, nagy tapadású UV tinták kompatibilisek a lenyűgözően sokféle hordozóval, beleértve az akril, PETG, PVC lemez, hablemez, PC, fa, hullámosított polipropilén lemez, alumínium kompozit lemez, fém és üveg anyagokat egyaránt.

CMYK, fehér, lakk és alapozó tinták

Tinta variációk egy nagy teljesítményű eszközben, széles alkalmazási kört és lenyűgöző nyomtatási minőséget biztosítva. Használd a nagyon fedő fehér tintát, adj egyedi megjelenést a sötét és színes anyagokhoz, és hogy a CMYK színek kiemelkedjenek az átlátszó akril paneleken. A lakkal készíts matt és fényes felületeket, élethű textúrákat és szimulált domborított hatásokat. Az alapozó hatékonyan előkészíti a felületet, beleértve az akrilt és az üveget is. (* A Greenguard Gold tanúsítvánnyal ellátott tinták biztonságosak a legérzékenyebb helyeken, ideértve az iskolákat és a kórházakat is.)

Kis üzemeltetési költség, magas jövedelmezőség 

Hatékony tintahasználat, még a finom átmenetet igénylő képek esetén is, ami azt jelenti, hogy elképesztő minőségű képeket érhetsz el, miközben minimalizálod a tintafogyasztást.
A hosszú élettartamú, alacsony hőmérsékletű UV-LED lámpák energiát takarítanak meg és csökkentik az állásidőt a hagyományos UV-lámpás rendszerekhez képest, maximalizálva a jövedelmezőséget. (* Az alapozó tinta tapadása az alapfelülettől és a körülményektől függően változhat.
Ajánlatos a tinta tapadását a gyártás előtt ellenőrizni.)

Megbízható termelékenység

Szupergyors termelékenységgel légy Te az első, aki befejezi a nyomtatást. Óránként kb. 15 db táblát (1220 x 2440 mm) tudsz legyártani "normál" nyomtatási módban és 10 db táblát "minőség" módban. CMYK és a White nyomtatása egyidejűleg a Double White konfigurációval óránként kb. 6 db táblát nyomtathatsz „normál” nyomtatási módban.

Belsőépítészeti megoldások

Könnyedén és termelékeny módon tudod legyártani a TV stúdiók, kiállítótermek, irodák, központok, színházak, múzeumok, előadótermek, bemutatótermek dekorálására felhasznált háttereket, paravánokat.
Otthoni enteriőrök, belsőépítészeti megoldásainál is gyors kivitelezést tudsz biztosítani partnereid, megbízóid részére.

12 db nyomtatófej, 1800 dpi felbontás

Nagy felbontású nyomtatás, sávozódás védelemmel, 12 db nyomtatófej, egységenként 1280 fúvóka és a legújabb képalkotási eredmények. A 635 x 1800 dpi felbontás, háromféle tintacsepp méret, gyors, nagy mennyiségű nyomtatást eredményez, nagy hatású grafikai eredményekkel.
Kompatibilis több száz alapanyaggal, növelve az UV nyomtatás sebességét, mennyiségét és profitját.

Négyféle terület kihasználás

A változtatható zónás vákuumos rögzítés négy különböző szakaszra osztható, így maximalizálva a levegő elszívását bizonyos területeken, lehetővé téve a médiák könnyű betöltését és a nyomtatási stabilitást az anyag kezelésekor.

Média igazító csapok

Több tábla, vagy a kétoldalas lapok pontos elhelyezése a nyomathordozók sarkánál illetve középen lévő igazító csapokkal végezhető el, amelyek egy gombnyomásra felbukkannak, hogy a nyomtatás automatikusan beállítható legyen a kiindulási ponthoz képest.

Változó pontméret technológia

A változó pontméret technológia egyidejűleg 5, 7, és 15 pl (pikoliter) méretű cseppet tesz le a felületre, hogy nagy felbontású képeket hozzon létre, mindezzel egyenletes fokozatú és egytónusú kimenetet eredményezve.

Termelékenységi tulajdonságok

A Roland Print Control Center segítségével könnyedén kezelheted a gép mozgását, sebességét, feszültségét, a fejtisztítását és még sok minden mást, közvetlenül az asztalról.
Nagy vezérlő gombok, egyértelmű piktogrammok segítik a kezelők minden napi munkáját.

Biztonságos gépi környezet

Sima működést és megbízható teljesítményt nyújt egyetlen gombnyomással. Automatikus napi nyomtatófej tisztítás, hogy ne veszítsd el az értékes nyomtatási időt.
Gyenge illatú, alacsony kémiai kipárolgású tinták és az „emberi közelségérzékelő” biztonságos gépi környezetet teremtenek a síkágyas operátorok számára. 

Médiaionizáló

Az IU-1000F médiaionizálóval rendelkezik, amely csökkenti a statikus állapotot és biztosítja a tinta kilövési pontosságot az olyan anyagokon, mint a hullámosított anyagok, amelyek sok statikus anyagot generálnak. Nyomtass egy nagy táblát vagy nyomtass több táblára egyszerre, ez az IU-1000F gyártási sokoldalúsága.

Műszaki adatok

Nyomtatási technológia: Piezo-inkjet mód

Média maximális mérete: 2510 × 1310 mm

Média maximális vastagság: 110 mm

Média maximális súlya: 45 kg / m2

Maximális nyomtatási méret: 2500 × 1300 mm

Tinta típus: UV fényre keményedő tinta (UE, US)

Tinta színek: 6 szín (cyan, magenta, yellow, black, white, and gloss) és alapozó

Tintapalack kapacitása: CY, MG, YE, BK, GL, PR: 1,000 ml, WH: 900 ml (US-WH), 850 ml (UE-WH)

Tintatartály kapacitása: 2500 ml / szín

Tintakezelő egység: 2 db UV-LED lámpa

Nyomtatási felbontás: Maximum 635 × 1800 dpi

Média rögzítő vákuum rendszer: Legfeljebb négy, különálló terület állítható vákuumnyomással

Csatlakozás: USB 3.0

Teljesítményigény: EMEA 25A háromfázisú 400 V

Méretek: 4812 x 2200 x 1580 mm

Súly: 1436 kg

Környezeti hőmérséklet: 15–30 ° C

Páratartalom: 40–80%

Akusztikus zajszint: 75 dB (A) vagy annál kevesebb

Mellékelt elemek: USB-kábel, papírtörlő, tisztítókészlet, CD-kézikönyvek, telepítő CD, etc.