Roland EJ-640 DECO

Készíts színesebb világot egyedi belsőépítészeti alkalmazás segítségével 

Fedezd fel a egyedi belső terek gyorsan növekvő világát az EJ-640 DECO nyomtatóval. Több tucat dekoratív felhasználási terület közül választhatsz.
Sokoldalú és rugalmas, ökológiai vízbázisú tintái sokféle nyomathordozóval kompatibilisek - beleértve a műanyag-mentes anyagokat is -, a EJ-640 DECO digitális nyomtató élénk színeket biztosít, amely mindenféle helyiséghez megfelelő, ideértve a legérzékenyebb területeket is, mint például otthonok, iskolák és kórházak.

Roland EJ-640 DECO - alkalmazási területek

Beltéri és rövidtávú kültéri (2 év) dekorációk készítése

A gyorsan száradó vízbázisú tinták, kipárolgás nélkül, amely rendkívül gyors feldolgozást tesz lehetővé az időkritikus munkáknál,
így a Roland EJ-640 DECO nyomtató ideális beltéri és kültéri grafikai alkalmazásokhoz egyaránt.

Roland EJ-640 DECO - kiállítás és rendezvény grafika

Kiállítási és rendezvény grafika 

Tedd munkáidat elsődleges kihívássá a kiállításokon és rendezvényeken.
Az EJ-640 DECO lenyűgöző kompatibilitása a háttérvilágítással ellátott vásznakkal, banner anyagokkal és panelekkel azt jelenti, hogy a munkád valóban kiemelkedő lehet a kiállításokon, bemutatókon és rendezvényeken.

Roland EJ-640 DECO - kültéri dekorációk

Kültéri feliratok

Bővítsd portfóliódat látványos kültéri dekorációkkal. Használd a termelékeny EJ-640 DECO nyomtatót forgó hirdetőtáblák és útszéli plakátok készítéséhez *1.

*1 Az INKU DECO tinta kültéri élettartama 2 év. A tinta tényleges kültéri teljesítményét a média határozza meg.

Roland EJ-640 DECO - plakátok, poszterek

Plakátok, poszterek, tablók

Nyomtass plakátokat, posztereket, tablókat. Akár normál papír alapú plakátanyagra, city light papírra vagy kék hátú papírra dolgozol a figyelemfelkeltő metróhirdetések, eseményplakátok és a keretezésre érdemes egyedi plakáttervek készítésénél számíthatsz a környezetbarát technológiára, valamint a ragyogó színek megjelenítésére ha a EJ-640 DECO nyomtatót választod.

A maximális biztonság, ökológia és a teljesítmény tanúsítva

A nyomtatót valamint az általa használt ökológiai vízbázisú tintát úgy tervezték, hogy a lehető legkevésbé legyen környezetszennyező
és ne veszélyeztesse a nyomatok tartósságát vagy élénkségét. Az iparág legszélesebb körben elismert környezetvédelmi tanúsításaival hagyták jóvá.
A vízbázisú, szagtalan tintákat nagy kapacitású patronokban szállítják, míg a nyomtatófejeket évek sokaságára tervezték, nem pedig eldobható fogyóeszközként.
A szabványos 220 V-os áramellátás és az alacsony tintaszárítási hőmérsékletek növelik a kiváló energiahatékonyságot.
Az EJ-640 DECO CE és REACH tanúsítvánnyal is rendelkezik. Ezenkívül a Roland DG nemzetközi ISO tanúsításai biztosítják Önnek a minőségi termékek és szolgáltatások további hozzáadását. Két vezető tapétagyártó teljes mértékben tesztelte és jóváhagyta az EJ-640 DECO által gyártott termékeket.

AgBB tanúsítvány megfelelés

AgBB kritériumok

Megfelelve az AgBB kritériumainak a VOC kipufogógázok beltéri használatra vonatkozó egészségügyi szempontból történő értékeléséhez, A+ besorolás (nagyon alacsony kibocsátású - A+ / -C skálán, magas emisszió).

Oeko Tex tanusítvány

ECO PASSPORT tanúsítvány

A tinta magasan akkreditált OEKO-TEX® ECO PASSPORT tanúsítvánnyal rendelkezik, igazolva, hogy megfelel a fenntarthatósággal, biztonsággal és a törvényi előírások betartásával kapcsolatos különös követelményeknek.

EN233 tanusítvány

Rendkívül fakulásálló

Az EN233 szabványban leírt, az EN15102 szabványoknak megfelelően a tinta rendkívül mosható és kiváló fakulásállóságot kínál, ha a színek fénynek vannak kitéve.

FSC tanusítvány

FSC tanúsítvány

Az EJ-640 DECO kompatibilis számos tapéta anyaggal, beleértve az FSC által jóváhagyott, fenntartható forrásból származó nyomathordozókat és médiákat.

Roland EJ-640 - tartós nyomtatófejek

Tartós, nem eldobásra szánt nyomtatófejek

Az EJ-640 DECO precíziós nyomtatófejekkel rendelkezik, amelyeket évről évre nagy teljesítmény elérésére terveztek - nem csupán néhány liter tinta kinyomtatására. Anélkül, hogy a nyomtatófejeket folyamatosan cserélnéd a piacon lévő hasonló rendszerekhez hasonlóan, élvezheted a valódi színkonzisztenciát a hosszú nyomtatások során és az ismételt munkák újragyártásával, valamint a minimális állásidő is neked kedvez. E technológia rendelkezik egy háromrészes, szabadalmaztatás alatt álló törlőrendszerrel is, amelynek célja a tinta felhalmozódásának megakadályozása a nyomtatófej szélein, csökkentve a kopást és megnövelve a nyomtatófej élettartamát.

Roland EJ-640 - alacsony hőmérsékletű nyomtatás

Alacsony hőmérsékleten történő nyomtatás

Növeld sokoldalúságod nem keményedő, alacsony hőmérsékleten történő nyomtatással. Más nyomtatókkal ellentétben az EJ-640 DECO alacsony hőmérsékleten történő szárítási eljárást alkalmaz, amely számos anyagon biztosítja a termelést.
Amellett, hogy növeli a speciális termékek kínálatának lehetőségét, az alacsonyabb árú médiát is felhasználhatod a gyártási költségek csökkentésére így növelve a profitot.

Roland VersaWorks RIP

A legújabb VersaWorks RIP szoftverrel felszerelve

Intuitív felhasználói felület erős motorral. A 64 bites RIP támogatja a PDF fájlok gyors feldolgozását natív módon, speciális effektusokat hozva létre úgy, ahogy azt tervezésnél elképzelted. A modern, felhasználóbarát ikon-alapú felület tiszta és egyszerű eszközöket kínál, drag-and-drop funkcióval. A precíz csempéző eszköz lehetővé teszi tapéta vagy falfestmények pontos méretre nyomtatását.
Az EJ-640 DECO készülék élettartama alatt fenntartja a szín pontosságát. Nyomtasd ki, majd vágd le egy Roland plotterrel, vagy kapcsold össze az EJ-640 DECO készüléket egy automatikus vágókészülékkel.

Roland EJ-640 DECO. Növeld vállalkozásodat !

Nagyon sok piaci szegmens igényel színes, környezetbarát, egyedi belsőépítészeti megoldásokat. A sokféle lehetséges alkalmazásnak köszönhetően az
EJ-640 DECO lenyűgöző számú nyereséges B2B és B2C piacot képes felszabadítani, amelyekhez más nyomtatási technológiák önmagukban nem férnek hozzá.
Az egyszerű telepítés és erőteljes szoftvermegoldások révén könnyedén élvezheted ezeket az új lehetőségeket, és megszerezheted magadnak ezt a versenyelőnyt.

Roland EJ-640 DECO, tulajdonságok

Lenyűgöző sokoldalúság a sokféle felületen
megjelenő belső dekorációhoz 

A Roland EJ-640 DECO kompatibilis a fantasztikusan széles médiaválasztékkal. Nyomtass tapétára, beleértve a fenntartható forrásból származó, PVC-mentes, FSC által jóváhagyott és újrahasznosítható anyagokat is, így etikusabb terméket kínálhatsz ügyfeleid számára. Fedezd fel a nyomtató sokoldalúságát - nyomtass bevonatos és nem bevonatos papírra, tűzálló anyagokra, lélegző papírra és vastag papírra, amely alkalmas a falak, felületek, paravánok hiányosságainak megerősítésére vagy elfedésére.

Roland EJ-640 DECO - tapéta gyártás

Műszaki adatok

Média szélesség:

Média vastagság:

Tekercs külső átmérő:

Tekercs belső átmérő:

Tekercs súly:

Nyomtatási szélesség:


Tinta típus, kapacitás:

Színek száma:

Felbontás:

Mérettani pontosság:Média fűtő rendszer:

Szárító beállítható hőmérséklete:

Csatlakozás:

Energiatakarékossági funkció:

Tápellátási követelmények:

Energia fogyasztás működés közben:

Energia fogyasztás alvó módban:

Zajszint működés közben:

Zajszint alvó módban:

Méret (állvánnyal):

Súly (állvánnyal):


Környezeti feltételek bekacsolva:Környezeti feltételek kikapcsolva:


Tartozékok:


259 - 1625 mm 
Max. 1 mm
Max. 210 mm
76.2 mm vagy 50.8 mm
Max. 40 kg
Maximum 1615 mm

INKU DECO, vízes bázisú gyanta tinta, 500 ml-es kazetták
Négy szín (cián, magenta, sárga, fekete)
Max. 1440 dpi
A hiba kevesebb a bejárt távolság ±0,3%-ánál vagy ±0,3 mm-nél (a nagyobb érték a mérvadó)

Nyomtató fűtés és előfűtő beállítható hőmérséklete: 30 - 45⁰C
30 - 55⁰C között
Ethernet (100BASE-T/1000BASE-TX, automatikus kapcsolás)
Automatikus alvó funkció
AC 220 - 240 V ±10 %, 5.5 A, 50/60 Hz
Kb. 1450W
Kb. 75 W
62 dB (A) vagy kevesebb
45 dB (A) vagy kevesebb
2750 x 785 x 1520 mm (szél. x mély. x mag.)
220 kg

Hőmérséklet: 15 - 32⁰C (20⁰C vagy több javasolt), páratartalom: 35 - 80%RH (páralecsapódás nélkül)

Hőmérséklet: 5 - 40⁰C, páratartalom: 20 - 80%RH (páralecsapódás nélkül)

Állvány, tápkábel, média leszorítók, média tartók, cserepenge, RIP szoftver, Használti útmutató, stb.